Dondurulmuş Parmak Patates-Cips Hattı
DONDURULMUŞ PARMAK –CİPS PATATES ÜRETIM VE DOLUM HATTI
Sistem tamamı otomatik olmakla birlikte ve hiç el değmeden beslenir, patates yıkanarak fire en aza indirgenerek soyulur. Soyulan patates yıkandıktan sonra seçme konveyörüne sevk olur. Doğrama kısmına geçen patates istenilen şekil ve boyutta doğrandıktan sonra nişastası alınır. Nişasta alınan patates kızartma ünitesi sonrasında hava yardımıyla soğutulup paketlenerek kullanıma hazır hale gelir.
Teknolojik kontrol paneli
Türk gıda standartlarına uygun üretimi yapar
Malzeme cinsi 304L ve 316 paslanmaz çeliktir
Kolay temizlenebilir hijyenik tasarım
Teknik Özellikler
KAPASİTE: 500-1000-2000 kg/ saat
AĞIRLIK ARALIĞI: 250 - 5000 Gram
MAKİNA SİSTEMİ: Otomatik
TARTI SİSTEMİ: Hassas Kefeli Terazi
ŞASE: 304L-316 Paslanmaz Çelik
Elektriksel Özellikler: 380 V - 50-60 Hz
RULMAN: SKF-FAG
MOTORLAR: İtalya
REDÜKTÖRLER: İtalya
KUTU BOYUTU KONTROLÜ: Ayarlanabilir Fotosel
KONTROL GRUBU: Siemens-Omron
KONTROL PANELİ: Siemens
HAVA BASINCI: 8 Bar